Creație

Identitate vizuală

      Generează între 80 și 90% din motivația achiziției, determinând prima impresie asupra consumatorului. Indiferent de mărimea companiei/brand-ului, identitatea vizuală se construiește și se întreține permenent prin toate aspectele sale:
• nume, semnatură vizuală (logo, logotip, slogan)
• documente personalizate (creare site web, mape de prezentare, cărți de vizita, foi cu antet, newsletter, CD de prezentare, semnatură electronica, ambalaje)
• un ansamblu de reguli, recomandări de aplicare și dezvoltare a elementelor vizuale ale mărcii.

Creare logo / brand

      Crearea unui logo reprezentativ reprezintă cheia identității vizuale, iar elementele ce il compun (desen, simbolistică, fonturi folosite, culori, slogan) generează o imaginea unitară, recognoscibilă de către client.

      În funcție de nevoiele clientului sau specificul afacerii, Digital Media Market îți construiește identitatea vizuală de la inceput sau îți oferă alternative la elemente vizuale existente.

Grafic Design

      Construim, adaptăm și modificam textele /imaginile existente astfel încat materiale realizate să vă reprezinte în totalitate.

      Oferim servicii de grafică publicitară / tehnoredactare / prelucrare imagini pentru orice tip de tiparitură (cărți de vizită, volante, pliante, cataloage, reviste, broșuri, cărți, manuale, bannere și mesh-uri, standuri expoziționale, etc)Creare imagine produs
Creare ambalaj

      Ambalajul vinde produsul, se știe. Dar ambalajul produsului tău ''a îmbătranit", iar concurența s-a adaptat deja noilor tendințe. Avem cunoștințele și experința necesară astfel încat să venim cu soluții alternative, care sa amplifice mesajul dorit. În final, interacțiunea dintre client și produsul tău va fi cu certitudine una pozitivă.

Realizare site

      Construim site-uri prietenoase, clare și ușor de folosit, indiferent de terminalul folosit.

      Oferim servicii de creație web, implementare website, web design, bannere web statice sau animate sau orice serviciu web de care ai nevoie. Toate aceastea pentru ca "ești pe net, deci exiști", am putea spune astazi.

Copywrinting

      Analizăm, comparăm, evaluăm date, concurența și piața ....dupa care scriem texte care surprind esența și avantajele brandului tău.

      Le transpunem într-un slogan, spot radio sau TV, texte pentru tipărituri sau internet, spații expoziționale sau le adaptăm pentru fiecare eveniment la care participi.


Lactoflora

Pliant cu stanta

Alvanocyt

Pliant

Imakrebin

Pliant

Retacrit

Pliant

Nivestim

Pliant

Cloracef

Pliant

Afinitor

Coperta brosura

Ketodar

Coperta brosura

Aloxi

Coperta caiet

Betahistina

Afis

Amprigen

Macheta

Flamexin

Afis

Defrozip

Pliant

Acutil

Pliant

Amisulprida

Pliant

Kitonail

Pliant

Macmiror

Flayer

Zometa

Coperta brosura

MSD

Pliant

Pravator

AfisExperiența noastră

      Suntem agenţie de publicitate full services și ne desfășurăm activitatea din anul 2006. Experiența dobandită ne-a demonstrat că o bună ofertă financiară dublată de creativitate şi respectarea dead-line-urilor reprezintă pilonii unui parteneriat de lungă durată. Nu este nimic complicat, pentru că valoarea stă în lucruri simple și bine facute. Toate acestea construiesc ÎNCREDEREA RECIPROCĂ.
Producție

      Serviciile de producție publicitară sunt create pentru a promova avantajele și specificitatea brandului tău. Avem cunoștințele pentru a construi imaginea și povestea brandului și avem experiența de a implementa cu succes, acuratețe și eficiența în soluția publicitară aleasa.

      Oferim soluții complete ( idee + schiță + grafică + producție + montaj) pentru:
POSM (display; suporturi plexiglas pentru broșuri, sisteme de informare pentru conferințe, standuri expoziționale, urne din plexiglas, vitrine, desk-uri, Info board, leaflet display, acrilic displays, shelf linere-ele, shelf talk-ere și wobblere)
Print indoor (autocolante de tip removable, autocolante reflectorizante sau folie pvc adeziva Oracal sau 3M, alba, color sau transparenta, autocolante window graphic si autocolante floor graphic, whiteback, backlit film, polipropilena)
Printing outdoor (mesh-uri, panotaj stradal, autocolante de tip removable, autocolante reflectorizante sau folie pvc adeziva Oracal sau 3M, alba, color sau transparenta, banner simpla și dubla fata, steaguri)
Signalistică (casete luminoase, litere volumetrice, panouri de afișaj)
Standuri expoziționale personalizate ( dimensiuni incepand cu 1mp)

Stada

Cutii de medicamente

Retacrit

Pix personalizat

Nedis

Pahar personalizat

Stada

Punga personalizata

Nedis

Counter display

Stada

Calendar

Betahistina

Banner-up

Paralela 45

Spider curb

Recunoașterea activității noastre

      Un număr de peste 50 companii naţionale şi multinaţionale ne-au acordat de-a lungul timpului încrederea de a ne fi parteneri. Au ales să lucreze cu noi zi după zi pentru că au crezut și continuă să creadă în profesionalismul nostru. Împreună am realizat, de la idee până la producție, o multitudine de proiecte de creație, materiale tiparite ( grafică si producție), organizare evenimente publicitare, import sau producție de obiecte promoționale, grafică, producție si montaj standuri expoziționale, publicitate online etc.
Materiale promoționale

      Obiectele promoționale susțin și dau culoare brandului tău! Promovează și fidelizează brandul în egală masură! Importăm și personalizăm obiecte promționale diverse: accesorii de birou, instrumente de scris, articole și genți de călătorie, produse diverse pentru timp liber/activități sportive, agende, calendare, produse de papetarie diverse, produse/aparatură medicală.

      Avem soluții integrate ( idee + schiță + grafică + producție ) pentru obiecte personalizate unicat din plastic, lemn, sticla, PVC, textile, hartie etc. de tipul pahare, cani, trofee, calendare și agende personalizate, post-it-uri, ceasuri de perete, cutii și diverse accesorii de birotică.

Câteva exemple de materiale promoționale

Pixuri

Căni

Calendare și agende

Pungi de plastic
și de hârtieContact


Testați-ne şi dvs. cunoştiinţele, creativitatea şi disponibilitatea!